Πάνος Λάμπρου: Με τον Πάνο, ασφαλώς

Ας αρχίσω με το αυτονόητο. Με τον Πάνο Σκουρλέτη είμαστε φίλοι και σύντροφοι σχεδόν από παιδιά. Τον ξέρω και με ξέρει ασφαλώς. Πρόσφατα, σε μια συνομιλία μας, του είπα ότι τέτοιου είδους λάσπη, που έχει δεχτεί από συστημικούς δημοσιογράφους, εμπνευστές της βίαιης μετάλλαξης του κόμματος, είναι πρωτοφανής. Και αυτό γιατί οι κατηγορίες, που δέχεται με μεθοδευμένο και επαγγελματικό τρόπο εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν έχουν πολιτικό χρώμα, αλλά προσωπικό. Τώρα τον είπαν και «προβοκάτορα»! Τον Πάνο….

Ο ίδιος σε ανάρτησή του απαντά σημείο σημείο στις απαράδεκτες κατηγορίες που έχει δεχτεί. Μέχρι τώρα το είχε αποφύγει, καθώς δεν ήθελε να γίνει συνομιλητής με υβριστές, που ως φαίνεται τη δουλειά αυτή την ξέρουν πολύ καλά, πάρα πολύ καλά. Πες πες, όλο και κάτι θα μείνει.

Ο Πάνος είναι φίλος μου. Αλλά δεν παρεμβαίνω στην κουβέντα ως φίλος του, αλλά ως σύντροφος. Όπως το ίδιο είχα κάνει και για άλλους και άλλες. Το είχα κάνει για την Ρένα Δούροι και θα συνεχίσω να την υπερασπίζομαι με πάθος. Το είχα κάνει για την Έφη Αχτσιόγλου και για άλλους και άλλες, που ενδεχομένως στο εσωκομματικό πεδίο δεν έχουμε την ίδια άποψη. Αλλά τι σημασία έχει;

Προσωπικά έχω δεχτεί δημόσιες «ανατριχιαστικές» επιθέσεις. Ωστόσο, οι επιθέσεις αυτές, όσο ακραίες και αν ήταν (είναι), διαθέτουν πολιτικό χρώμα. Η κατηγορία «αριστεριστή», Φιλοτρομοκράτη» και μια σειρά άλλα, αντιμετωπίζονται με πολιτικό τρόπο. και αυτό έκανα όλο αυτό το διάστημα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Τα άλλα, οι επιθέσεις επί του προσωπικού, η λάσπη και οι απαξιωτικές ετικέτες, είναι δολοφονία χαρακτήρα. και αυτό υφίσταται ο σύντροφός μας ο Πάνος Σκουρλέτης. Να τον υπερασπιστούμε….

Να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους μας… Την αριστερά και το κόμμα μας.