Πάνος Λάμπρου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νέας Δημοκρατίας

Αυτοί στη Νέα Δημοκρατία (και στην ομάδα αλήθειας της), τελικά, δεν έχουν το Θεό τους. Σήμερα, λοιπόν, έκανε τη…. μεγάλη αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι πίσω από τη συναυλία ειρήνης, που διοργανώνει την Τρίτη η Αλληλεγγύη για Όλους «κρύβεται» η Θεανώ Φωτίου!

Το έψαχναν οι άνθρωποί της για μέρες και κατάφεραν να ανακαλύψουν ένα τηλέφωνο της Αλληλεγγύης, το οποίο είναι στο όνομα της Φωτίου.

Μέγα σκάνδαλο, αποτροπιασμός, φρίκη. Μετά από τις καταιγιστικές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που φανερώνουν τον σκοτεινό ρόλο της αγαπημένης μας Θεανούς, η θέση της είναι δεινή. Ακούς εκεί να παραχωρήσει τηλεφωνική γραμμή σε αυτούς τους αλληλέγγυους, την πώς την είπαν; Αλληλεγγύη για Όλους; Ναι, έτσι τη λένε και η Θεανώ Φωτίου άριστα έχει παραχωρήσει την τηλεφωνική γραμμή. Και επίσης, άριστα κάνει και αυτή και αρκετοί άλλοι από του βουλευτές και τις βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, που τη βουλευτική τους αποζημίωση δεν τη βάζουν ολόκληρη στην τσέπη, για να γίνουν πλούσιοι ή πλουσιότεροι, αλλά ένα μέρος της την αποδίδουν εκεί που πρέπει, σε δομές αλληλεγγύης, χωρίς να το διαφημίζουν προς άγρα….

Άβυσσος κύριοι και κυρίες της ΝΔ, άβυσσος μας χωρίζει.

ΥΓ: Την Τρίτη στη συναυλία ειρήνης, ενάντια στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενάντια στους εθνικισμούς, τους εξοπλισμούς και την στρατικοποίηση της Ευρώπης.