Ευ. Τσακαλώτος: Τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του

Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, περί μαρξιστικής πολιτικής της κυβέρνησης:

Σήμερα ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μαρξιστική πολιτική.

Με αυτή τη λογική, τα 13 ευρώ τον μήνα είναι σοβαρή και επαρκής ενίσχυση, η λύση στην ακρίβεια είναι το να κρατάμε μικρό καλάθι, και η γη είναι επίπεδη.

Να σοβαρευτούμε. Είπα και χθες, και δεν θα κουραστούμε να το λέμε, ότι τα μέτρα και είναι απόλυτα ανεπαρκή, και έρχονται πολύ αργά. Όσο και αν σπεύδουν κάθε τρεις μέρες να ανακαλύπτουν «αποστασεις» μου, η πραγματικότητα της αδιαφορίας και της κοροϊδίας Μητσοτακη δεν κρύβονται.

Αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα. Αντί να δώσει περισσότερα στον κόσμο που του τελειώνει ο μισθός στις 15 του μήνα δίνει ελαφρύνσεις σε όσους έχουν δεκάδες σπίτια. Ζούνε σε άλλον κόσμο.

Οι δήθεν ενισχύσεις που δίνει κάθε φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αποσπασματικές και απέχουν παρασάγγας από την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση μας σε ευάλωτους, μικρομεσαίους, ανέργους, συνταξιούχους.

Μπορεί λοιπόν οι πολιτικές της ΝΔ να αναγκάζουν τον κόσμο να κρατάει μικρό καλάθι στο σουπερμάρκετ αλλά ο κόσμος θα αναγκάσει την ΝΔ να κρατήσει μικρό καλάθι στις εκλογές.

Και τότε τον κ. Πέτσα δεν θα τον σώζει ούτε η λίστα του.

…………………………………………………….

Δείτε τι δήλωσε ο Στ. Πέτσας: